Hei

Etter at jeg vrikket ankelen, som var skadet fra før, har jeg hatt helt skrekken for å gjøre noe som helst fysisk aktivitet og trening utenfor døren til SATS. Med disse omgivelsene blir det litt for dumt til å la være. Frisk luft i lungene og kvakkende ender i vannet ♥
Pga den sinnsyk vonde ankelen blir det veldig rolig jogging, for å få kjørt meg til bristepunktet må jeg nok på sykkelsetet.
Bilde over er fra i går, og de under fra turen i dag.

Stratoshimmel ♥

Helt herlige grusstier. Får lyst å løpe når jeg ser bilde, haha

Nå nærmer det seg virkelig sommer altså.

Nå venter dusj, også må det jobbes, deretter håper jeg virkelig jeg får på siste strøket med maling på walk in closeten, iiik :D

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *