Hei dere!
Fikk ikke oppdatert med bilder før i dag, så derfor litt sen oppdatering i dag, vi prøver igjen:

Hadde dere en fin dag i går? Det hadde jeg. Møtte Yasmin i byen for frokost, høhø, jeg er så elendig på frokost om morgenen, første måltid inntaes sjeldent før kl. 10.

Deretter skulle vi bare gå rundt å kikke litt. Vindus-shopping. Men noe av det som var i vinduet måtte få bli med hjem:

Haha, ser dere det er to forskjellige farger på pudderet? Jeg bruker 41, og skulle ha to av denne, men så fikk jeg med meg en på 05? Håper det går an å bytte. Men heia Vita som har 30 % på alt fra Max Factor ♥

Ny trenchcoat fra Sorbet, jeg tror jeg er oppe i 4 stykker nå.

Her er en fiffig liten sak, nå som det går mot sommer, har ikke lys i vindus – stakene mine så veldig god effekt da det naturlige lyset varer lenger og lenger for tiden. Derfor er jeg i gang med å lage noen blomsterkuler jeg kan ha i dem isteden, av papir, både fordi jeg er allergisk men også fordi de varer evig uansett sol og varmeforhold.
Ideèn fikk jeg i forbindelse med bryllupet vårt, da jeg søkte inspo til dekorasjon. Det ble aldri til at jeg gjennomførte det, da jeg ønsket et litt annet tema, men nå, nå skal jeg sette planen i verk

Det finnes mange forskjellige blomsterutstikkere, dette er bare en av dem. Jeg synes denne er mer sommerlig, men har likevel bestilt Martha Stewart sin Craft Punch, som gir en hortensia effekt. Se eksempel her
Det er kjempe enkelt å lage, det eneste du trenger er isopor kule, ønsket farge og tekstur på papir og knappenåler i den fargen du vil knoppen på blomsten skal være.

Som dere ser, har jeg begynt, men ikke fullført, det var fordi jeg ville lage et lite utdrag for å se hvordan resultatet blir før jeg bestiller større kvanta på materiale. Skal du kjøpe alt du trenger til tre kuler i hobbybutikken nær deg, kan jeg love deg det blir dyrt.
Mye billigere blir det dersom du bruker tid til litt research på ebay, jeg bestilte en pakke med 1000 perlenåler for 108 KR, kontra 38 kr for 40 nåler i hobbybutikken. Penger spart altså!

Gjør gjerne en info og how to innlegg på disse dersom dere ønsker det.

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *