Husker dere fotokonkuransen fra hp, hvor premien var en hp digital makeover?

Jeg VANT, med dette bilde, som jeg har knipset og redigert

Sitert fra hp Norge sin facebook side :


Vi gratulerer Ingrid Skage som vinner av vår HP Digital Makeover-konkurranse! Hun er den heldige vinneren av en splitter ny Folio13 pc, en lekker ENVY 110 skriver og en trådløs mus. Her er hennes forklaring på hvorfor nettopp hun fortjente å vinne: “Fordi bildene mine fortjener ypperste skriver-kvalitet og en unik PC å redigeres på!”.

Juryens begrunnelse er kort og enkel: Kjempekult personlig vårbilde som brakte fram vårfølelsen i oss og hennes forklaring fokuserer på at produktene er “av ypperste kvalitet og unike”. Dette vil vi jo gjerne oppfylle med våre produkter:)Iiik, jeg er så glad. Det at jeg faktisk vinner en fotokonkurane, gir meg en liten boost til å fortsette med kreativiteten min innen dette feltet. Det er ikke før de to siste årene jeg virkelig fant ut hvor mye jeg faktisk elsker tilværelsen bak kameraet og pynte å være kreativ med dem i etterkant.

Når det er sagt er jeg veldig enig med hp sin jury om at bilde er personlig, det står for alt jeg representerer; nemlig personlighet. Jeg er så glad og takknemlig for at jeg klarer å videreformidle nettopp det og at også andre ser det.
I konkuransen skulle man sende inn sitt beste vårbilde, jeg vil ikke si det er det beste vårbilde i mitt vår-arkiv, men det er absolutt det bilde som representerer nettopp vår, og som ikke var et blomsterportrett, for med alle de blomster-bilde-bidragene, eller naturportrett-bidragene, hadde jeg ikke hatt sjangs. Eller?

Man skulle også forklare på et visst antall tegn/bokstaver hvorfor man fortjente å vinne denne premien, og for meg er det viktig at forklaringen ikke blir tilslørt; jeg trenger ingen ny PC, ei heller skriver, men jeg synes absolutt at bildene mine fortjener det beste.
Jeg står også hundre prosent inne for at HP sine skrivere er av ypperste kvalitet, uaavhengig av merke og modell, da jeg har en hp skriver fra før av.

Alt i alt, jeg er kjempe glad, og veldig fornøyd med å ha vunnet en konkuranse på denne rene, ærlige og meningsfulle? måten. Denne helgen kan ikke bli bedre :D

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *