Husker dere da jeg for litt siden jaktet etter nytt og fresht sengetøy til soverommet? Tusen takk til dere som kom med tips. Bestilte to nye sett og en sengekappe. Her er det første, som kom på i dag, som er “skifte sengetøy dagen”

Jeg føler de forskjellige fargenyansene i stripene i sengekappen ble litt feile i forhold til de lyse i sengetøyet, siden den helt hvite sengekappen skulle vaskes anyway, ville jeg ta det nye på for å se. Den passer nok bedre med det andre settet jeg har kjøpt som er i linbeige.
Noen nevnte noe om ellos sine rare størrelser på sengetøyet de selger. De fleste har 140 * 200 på dynene sine, mens ellos sine standardstørrelser er 150 * 200. (kanskje det er en svensk ting).
Uansett – det plager ikke meg, da jeg prøvde det på uten å ha vasket det først, merket jeg det ble litt løst i hjørnene. Derfor vasket jeg det på 90 grader, og da krympet det seg til perfekt størrelse, som du ser på bilde.

Alt sengetøyet jeg klikket hjem kan du finne i dette innlegget //annonselenker//

I dag skal mannen dra rett fra jobb og på spillkveld til en kamerat (ja, igjen). Nå skal jeg gjøre resten av huset helgeklart, og i kveld skal jeg poppe en stor skål med popcorn og feire at spillkameraten til Stein Inge reiser tilbake til haugesund for studiene, med et glass vin.
I kveld kommer min kjære Renate til Bergen, hun kommer oppom her før jeg raser avgårde til Åsane til stoff og stil for å ordne med gardinordren.

Avslutter lørdagen hos Kine, mens jeg på søndag skal på nye IKEA sin føråpning. Da gjelder det å holde VISA kortet tett til brystet, jeg gleder meg kjempe mye!

Vi blogges underveis! God fredag ♥

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *