Ahh, Norge er så herlig. Min kjære hadde tydeligvis fått med seg at selv om det var planlagt kvalitetstid i går, så var ikke maling eller andre huslige ting så veldig fristende. Etter hektiske dager har jeg hittil denne vinteren ikke fått sett og oppleve hardangervidden nasjonalpark, min absolutte favorittplass i hele verden. Når jeg en gang faller bort som en lykkelig gammel dame og oldemor til 6 håper jeg det er på hardangervidden jeg får gå igjen, haha.

Etter gårsdagens ærender og visitter visste vi ikke helt hva vi skulle finne på, så vi bare kjørte til hardangervidden vi, helt spontant og uventet. Det beste av alt må være at vi traff så godt på fergen, som vi ikke ventet på i mer enn 6 minutter, haha. Med radio norge på høyttalerne og is i hånden reiste vi fra dette:

Til dette:
Og hvis dere synes at bildene var fine, så kan jeg garantere at dere vil nå klimax bare ved å kjøre over der. De gangene vi skal over for å besøke slektninger og vi har for dårlig tid til å stoppe sitter jeg i bilen og måper over hvor fantastisk fint det er samtidig som jeg filmer med mobilen og ser på den resten av turen. Min egen Riksveg 7 tur/retur. Haha.

Ha en flott mandag dere, fri i morgen ♥

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *