Hjelpe meg dere, SNØ? really? jeg kan ikke gjøre annet noe annet enn å le. I går var jo det nesten sommer her. Apropo gårsdagen, jeg var helt kake på slutten i går, så fikk ikke oppdatert. MEN, jeg tok noen bilder da. Forandring fryder, så jeg ryddet litt oppå skjenken og brukte det fine serveringsbrettet til å ha krystallglass og karaffel på.

Syns den var litt kjedelig på kanten, så bare pyntet med litt perler.

Nå skinner solen igjen, haha. Jeg tipper det snør om ca 4 min.
Nå skal jeg hoppe i dusjen også raser jeg ut på IKEA og diverse ærender i Åsane, må finne et passende antrekk til en photo shoot på mandag, iiik. Har pekt meg ut noe, så håper det blir slik som jeg har sett for meg.
Litt senere på dagen skal jeg møte Kine (begynner å bli standard, høhø). Tenkte å gå å traske litt rundt i byen men hvis det skal snø, blåse og regne hvert 5. min så blir vel ikke det så hyggelig? Vi ser hva vi gjør, avslutter ihvertfall kvelden hos meg!

Fin lørdag til alle vakre sjeler! Nå hagler det, forresten ;)

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *