Hei dere! Man må jo bare elske denne mandagen, selv om det regner.. Nå har jeg akkurat kommet hjem fraen shoot med flinke Vivian, det var hun som tok bryllupsbildene våre også, så det var ekstra godt å se henne igjen, flinke damen!

Vi hadde det kjempe gøy, så nå håper jeg hun veldig snart får sendt meg et lite knippe slik at jeg kan få skikk på headeren, syns det er finest når ting er gjennomført. Shooten skulle sette bloggen i fokus, med elementer som PC, fotoapparat, cupcakes og jordbær ble det utrolig mange og flotte bilder, hadde ikke sjangs til å velge topp 10, høhø.
Det blir litt blanding av mobil og kamerabilder her, sånn er det når man vimser i farten.

Bakte muffinsene i går kveld, de er jo en egentlig ganske stor del av det jeg liker å gjøre. Var ikke så veldig fornøyd når jeg fikk ordre om å spise en mens jeg ble tatt bilde av da, det er liksom ikke det første jeg har lyst på når jeg ikke har spist frokost, høhø.
Og for de som ikke følger meg på instagram så jeg altså slik ut før jeg stupte ut dørstokken i dag!

Håper alle har en god mandag hittil. Nå skal jeg lage middag til mannen som er på vei hjem, og deretter lukter jeg mandagstrening. Besteforeldrene mine har forresten kommet hjem fra tidenes reise, de har reist i 6 mnd og har blandt annet fått med seg antarktis og seilt rundt i indiahavet, ahh, håper at vi også er i form til det i 75 års alderen. I morgen skal jeg besøke dem, gleder meg!
NÅ koker kjelen med vann her. Vi snakkes!

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *