Husker dere jeg snakket om vindusfolie på walk in? Nå har den endelig komt, med ikke noe annet enn eget foto motiv. Jeg er helt i ekstase. Endelig kan man gå rett fra badet og inn på garderoben for å kle seg, uten at man frykter at svigers skal se oss rett i trusa!

Det dere husker er dette:

Mens nå ser det sånn ut:

Jeg har trippet i spenning og lurt på hvordan det kom til å bli, heldigvis ble det akkurat slik jeg ville ha det. Når det er sagt tipser jeg alle som går i tankene om en lignende løsning om å velge motiv med omhu, det er tross alt synlig fra utsiden også.
Vi har på sikt planer om å male huset rødt og hvitt, og da vil dette passe perfekt!

Skal du ha vindusfolie på mål kan jeg virkelig anbefale BOKSTAVBUTIKKEN, de har en helt utmerket service og rask og effektiv tilbakemelding på absolutt alt du lurer på.
Det blir absolutt ikke første og siste gang jeg handler derfra *applaus*!

2 kommentarerKommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *