God ettermiddag dere, håper alle har hatt en fin fredag hittl! Her dundrer vaskemaskinen enda og XX antall maskiner er hengt opp.. Siden jeg fikk opp vindusfolien på walk in har jeg fått inn nesten alt, bare synd ringhånden og smykkestativet ikke har komt enda.

Det som omsider kom, var eskene fra Clas Ohlson, haha, jeg handler altfor mye på nett og går altfor lite ut for å shoppe. Sånn er det når tiden ikke strekker til. Uansett, orden er viktig, er det rotete rundt meg blir det rotete i hodet mitt også. Det er godt jeg ikke går opp på loftet eller ned i kjelleren hver dag, for å si det sånn.

Det ser kanskje ferdig og stappfullt ut, men jeg har enda ikke fått på plass alle skoene mine, jeg tenkte jeg skulle ha de fineste skoene her inne, fordi vi både på vaskerommet og i gangen har veldig god plass for oppbevaring av sko, men helledussen, velge de fineste? Det går ikke an, det er som å velge mellom sjokolade og jordbær, man må liksom ha begge..
Jeg har også kvittet meg med mye greier, jeg har fyllt en bossekk med klær og en stappfull og tung bærepose kun med hudpleie og diverse som jeg ikke bruker eller enda verre; aldri har brukt. Er det noen som vil ha?

Siden det ble litt fullt i sminke/hår hyllen plasserte jeg alle parfymeflaskene i vinduskarmen, vinduet skal jo aldri opp likevel, og flaskene er så lekre! Men hallo, 4 flasker med Versace – Bright Crystal? Da snakker vi avhengighet, Mmmm.

Nå blir det jobbings frem til 15:30 også er det helg.. Usikker på hva jeg skal smelle sammen til middag i dag, men fredagsgodtet blir jordbær og kiwi dyppet i den mørkeste sjokoladen du kan tenke deg, 86 %, NAM!

Good fredag alle, beste dagen.

 

2 kommentarer

 • Marit Otneim sier:

  Eg er interessert i hudpleie og diverese viss du skal kvitte deg med dette..
  Skal nedom Bergen i neste uke trur eg :)

  • Skagevegen sier:

   Det er bare å komme å hente hvis du vil ha, men noe av det er jo selvfølgelig brukt, hvis du ikke er plaget av det er det ditt :-)

   BERGEN, håper du tar turen til kremmerhuset da, for litt rødt og hvitt godteri? :D
   Videre god 17. Mai til deg

   – IKommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *