Hei dere. Bloggen måtte rett og slett ha en liten pust i bakken i går.. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra det som har vert en kjempe fin dag. Dau sliten, men fin.

Meg og Ann B startet med frokost på ichiban. Begynner vel å bli mitt stamsted. høhø.. Deretter raidet vi x antall butikker på åsane senter, staples til og med IKEA fikk en liten visitt. Flott for oss, surt for VISA.

Dette er noe av det som fikk bli med hjem i dag, liten trøst mens jeg venter på “forget your boyfriend” pumps fra nelly. *jaaaa* Måtte jo kjøpe en gave til det nye skapet.Slangemønstret sko fra Bianco, lommebok fra c-myk


Disse elsket jeg. Har sett etter hverdagshæler en stund nå, på tide jeg fant noen, et nydelig par fra mani.

Nå sliter jeg faktisk med å holde øynene oppe her, så jeg får hoppe i ladekassen. Håper alle har hatt en kjempe fin dag ♥

2 kommentarerKommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *