Hei dere. Håper dagen deres har vert fin. De som følger meg på instagram (skagevegen) vet at jeg har gått ærender siden veldig tidlig. Jeg har blandt annet tatt sol, og byttet slangemønster skoene som var litt for små.
Nå er min kjære May Helen her, vi skal ta oss et glass med noe godt å drikke. Hun skal vel på byn kjenner jeg henne rett. Det skal IKKE jeg, jeg må lade. En god bok og tente lys, det høres mer fristende ut i dag.

Kjøpte en blomsterbukett, så det blir litt 17. mai i skagevegen i morgen også, vi starter dagen med frokost hos far, *jaa*


Håper alle har det fint, at dere har strøket bunadskjorter og at de som er i flasken fester med måte. Jeg vet det er BRANN kamp i kveld, men jeg heier faktisk på sognal.

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *