FOR en herlig dag det var i går. Det er virkelig lengesiden jeg virkelig har kjent på 17. mai følelsen. De siste årene har den gått ut på å være bakfull, haha. I år ble den tilbrakt med familie, noen begynner virkelig å bli voksen! Var litt ekstra stas i år, jeg fikk nemlig konebeltet til bunaden i 1 års bryllupspresang av min kjære. Kan man tenke seg til en finere gave?


Bryggen og Bergen for alltid ♥


Det var ikke akkurat noe solskinnsvær i går, faktisk så var det ganske kaldt, håpet mitt om å knipse sekke og potetløp forløp ganske fort da jeg egentlig bare ville i hus å varme meg. Men glad, det var vi!

Avsluttet kvelden med et nydelig fyrverkeri i sentrum. Magisk vert eneste år.

Nå skal huset gjøres helgeklart, og bunadskjorter vaskes og strykes. Håper alle har en fin fredag, fri eller ikke.

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *