.. Har gått siden meg selv og min kjære offisielt ble kjærester. Nå skal jeg være så ærlig å si at det faktisk var husbonden som gjorde meg oppmerksom på dette. Etter man har giftet seg blir det liksom til at man husker bryllupsdatoen. Gift eller ikke, flott er det uansett, ekstra flott når det er mannen som gjør meg oppmerksom og ikke omvendt.

// det øverste bilde er fra 2007 og det over her fra bryllupsdagen vår i 2010. Flotte minner.//

DET og ellers en fin søndag, fortjener en kake. Smalt sammen en sjokoladekake, et hjerte, når man først er i det romantiske hjørnet ♥

Kaken er toppet med sjokolade og vaniljekrem for de som måtte lure på det. Nå skal kaken nytes, sammen med en DVD i spilleren og rævva i sofaen. Håper alle har hatt en kjempe fin søndag, tusen takk for at dere leser bloggen min ♥

2 kommentarerKommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *