Etter hver endte oppussing pleier jeg å lage et før/etter referat. (les for øvrig litt om garderobe og min interiørfilosofi her), aller mest med bilder. Til min store fortvilelse har bildene forsvunnet. Huff.. Så dere får klare dere med litt underveis bilder og litt ferdig bilder

Rommet er vegg i vegg med badet, hvis man skal gå i detalj så ligger faktisk dusjkabinettet helt inntil veggen på andre siden av der hjørneskapet er. Dette var en av de største grunnene til at vi valgte dette rommet, hvem vil vel høre prompelyder og vaskelyder mens de ligger og sover? Dette rommet var fra før av brukt som soverom til min kjæres eldste søster og har en størrelse på ca. 13 kvadrat.

Dette har vi gjort

– Malt tak, 2 strøk.

– Malt alle vegger hvite, grunn pluss 2 strøk samt lister etc.

– Malt skyvedører, grunn pluss 2 strøk.

– Lagt nytt gulv

– Satt opp skap og vindusfolie

Klesskapet har fem skap. Tre på 100 * 60 og to på 50 * 60. Det ene 50 skapet har vi ikke montert vegg, men en «hengedings» for å få til et brukbart hjørne.

Benken under vinduet er satt sammen av 3 stk MALM nattbordskuffer fra IKEA, på den måten har man både sitteplass og ekstra oppbevaring.

Mange har spurt om pris og hvilken innmat og løsning jeg har gått for så her kommer listen:

12 stk hylleplater
3 stk klesstenger
5 stk 50 * 60 skuffer
2 stk 100 * 60 skuffer
2 stk skohylle

Skapstammene er som skrevet over:
2 stk 100 * 60 skap
3 stk 50 * 60 skap

Du kan klikke deg inn på IKEA.NO å sjekke prisene individuelt dersom du skulle trenge det. Totalprisen på skap med innhold kom på ca 7000

Hvis du stusser litt på gulvplass og veggplass ifølge målene på skapene, kan jeg røpe at vi har trukket frem de minste skapene en god del, for å unngå et mellomrom mellom skapene midt i rommet.

9 kommentarerKommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *