Denne dagen er herlig. En svett treningsøkt, t skjortevær  og all klesvask på tørk! Også litt jobbing da, men det gjør meg absolutt ingenting i disse omgivelsene. * takknemlig *

Den som ikke finner inspirasjon av å sitte å skrible med dette rundt seg er virkelig kresen, adder fuglekvitter og lukt av nyklippet gress til bildene og du nærmer deg min situasjon i skrivende stund.
Hva overskriften angår, så fikk jeg en herlig liten sak i posten i helgen, nemlig hp sin folio 13 ultrabook, denne vant jeg i en fotokonkuranse i regi av hp og vant med beste vårbilde!

Ettersom jeg nå er mye på farten, er det utrolig greit med en kraftig pc som tåler bildene mine, men som er lett og liten og ta med seg. Jeg har lenge gått i tankene om å gå til anskaffelse av en lignende men med all oppussingen sa lommeboken nei, kjempeflaks og jeg er utrolig fornøyd, med både utseende, brukervennligheten og ikke minst det utrolig deilige tastaturet, noe av det deiligste fingrene mine har tastet på på veldig lenge, prøver å finne ut hva de er laget av, uten hell!

Selvfølgelig vant jeg tilhørende mus, skriver vant jeg også, men av en eller annen rar grunn er den fremdeles i Oslo!

Håper dere har en fin dag i sola, jeg, jeg skal nok jobbe litt til. Ha en fin dag videre, fine ♥

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *