En candy buffet må ikke inneholde bare godteri. Når det er sagt vil jeg tørre å påstå at godteri bør være en hovedingrediens for å skille candy buffet og kake bordet du gjerne skal ha senere på kvelden.

Forslag til annet godt du kan bruke til din candy buffet

Makroner – enten du lager selv eller på bestilling, det er kjempe godt og ser utrolig lekkert ut.

Cake pops – kan du pynte i alle regnbuens farger, disse kan du bruke spesielt til candy buffeten, dropp dem til kake og kaffe bordet.

Mini doughnuts – kan du også lage selv og pynte akkurat som du vil, jeg ville personlig droppet dette til kake bordet og heller latt dem være en del av candy buffeten, men det gjør du som du vil.

Dessert shots – er virkelig en fryd for øye, bruk shot glass og gjør din egen vri, kanskje du kan lage noen friskere enn andre, med friske bær og en dråpe lime, en fin balanse mellom søtt og friskt er viktig å tenke på her.

Cupcake’s – er nesten obligatorisk, pynt med lekker pynt og en deilig smørkrem med farger som matcher resten av bordet.

Kaker i miniatyr form – Man kan fint lage både ostekake, oreokake og andre kaker i miniatyrform, du kan enten lage en stor langpanne og stikke ut med en rund form eller du kan bruke muffinsformer. Lager du mange sorter kan du trygt lage noen av hver, ikke overdriv, med mindre du vil sitte igjen med kaker og godteri til det blir dårlig.

Husk at godteriet skal regjere, se eget innlegg for godteri her.

 

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *