Jeg er veldig glad i levende lys. Men ettersom det nå er lyst til langt på natt mister de levende lysene litt effekt, i hvert fall syns jeg det. Min kjærlighet til levende lys når klimaks når det er bekmørkt ute. Jeg har derfor besluttet å erstatte telys med blomsterballer i de tre stakene i vinduene i stuen. Sommerlig og fint, det beste av alt? De er laget av papir. Ikke bare allergivennlig, de varer evig!

Dette kan du enkelt lage selv. Alt du trenger er:

Papirutstikker
MANGE knappenåler med ønsket farge
ca. tre A4 ark (til en ball).
Isopor kule

Det finnes mange forskjellige papirutstikkere, jeg har brukt to stykker, nedenfor kan du se hvilke og hvordan papirblomsten blir:

Jeg synes den øverste er finest.

Slik gjør du:
– Stikk ut mange blomster av a4 arket.
– Bruk to blomster og plasser oppå hverandre. Dersom du ønsket litt mer «utsprungede» eller blomster med mer dybde, kan du bøye «bladene» fremover før du setter nålen i, jeg pleier å løfte litt på bladene i etterkant.
– Sett nålen i og fortsett i en rett linje rundt kulen, da blir det finest og tettest.

Det skal faktisk ikke mer til, det er kjempe enkelt, men litt tid, det tar det. Jeg lagde tre kuler og de var ikke ferdig i en fei, for å si det sånn. Ble fint da!

2 kommentarer

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *