.. nyt dem.

Hei dere.. Håper alle har en fin start på torsdagen. Jeg har “fri i dag”, men loads å gjøre. Syns det er veldig kjekt å komme hjem til strøkent hus etter endt reise, på fredag reiser nemlig både jeg, mann, Kine og Tomm på tidenes hyttetur. Og med det været som er meldt, skal det bli skjønt å komme seg litt bort fra hverdagens mas og fjas. Jeg skal prøve å nyte at det verken er mobildekning er nett-tilgang, men være glad for at det er massasjedusj, skikkelig toalett og innlagt vann!

Skal skrive en mega handleliste som blant annet skal inneholde både reker, hvitvin, jordbær og grillmat. Dèt blir en fin helg det. Etterpå skal jeg nok klare å skvise inn en liten joggetur før jeg går løs på å vaske ned hele huset for så å dra å handle det som står på listen, vi reiser i morgen og siden jeg må på jobb er det godt med alt som er gjort!

FIN torsdag til dere ♥

 

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *