Hehey, fin fredag så langt folkens? Ekstra fin fredag på meg i dag, bagen er pakket, øl, vin, breezere, ferske reker og jordbær er kjøpt inn (okei, også insane mye grill mat også, og litt sjokolade og..) Klar  for hyttetur, det er vi ihvertfall.

Tomm kunne ikke bli med, så da blir min kjære søster med isteden. Stein Inge og hønsene, slapp av, han è vant med det :)

Ha en nydelig pinse helg, dere vil nok høre litt fra meg i helgen, men pga jeg har fått streng beskjed om at jeg skal nyte denne turen fullt ut og pga manglende mobil og nettdekning vil det være begrenset på hva jeg får gjort. Håper dere titter innom og blar litt i arkivene fordet, da ♥

Lykke til de som leser til eksamen i finværet, og god tur til de som også skal på tur.. KOS dere!

2 kommentarerKommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *