Hallo hallo! Håper alle har hatt en god dag. Jeg har bare ikke dagen i dag, hvorfor føler jeg det er mandag? Og hvorfor må jeg være så allergisk mot pollen at jeg bare får meg en tre timers på øye? Den som kan gi meg svaret på dèt, skal få en premie.

Tusen takk for responsen på bildene i går, det varmer et godt hjerte..  I dag har jeg putlet litt med noen nye:

Hvilket bilde likte dere best?
Å, glemte nesten helt å fortelle dere; mange har etterspurt facebook side til bloggen, den er sånn halveis oppe og går nå. Av praktiske grunner har jeg valgt å legge ut alle bildene mine til bloggen i full oppløsning, det kan derfor ta litt tid å laste ned hele siden med alle innleggene dersom det er mange bilder.

skagevegen.com sin facebookside kommer jeg til å linke til hver oppdatering, klikker man på den linken vil de som har dette problemet (spesielt de som bruker mobilnettet) opphøre. Lik skagevegen på facebook her

Nå står det nok jobbing på menyen, gitt. Jeg lukter tidlig sengen i dag, håper jeg får sove!

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *