God ettermiddag dere! Fin mandag så langt? I går ble det tidlig kvelden, likevel føler jeg at jeg ikke har sovet mer enn en time, merkelig hva et par allergi piller kan gjøre med den trettheten.. Tvang meg selv på trening, det hjalp kun for samvittigheten denne gangen, for nå er jeg helt skutt etter å ha vært i banken for å ordne nytt bankkort og på politistasjonen for å ordne med nytt pass. Det er på tide å holde seg oppdatert med at jeg faktisk heter Ingrid SKAGE nå, ihvertfall er det skageparet som skal reise utenlands, og da må alt være i skjønneste orden.

Dere har fått sett litt bilder av hytteturen underveis, og til og med en video, men ikke noen skikkelige kamera bilder, så jeg slenger med det også, jeg, er jo så gode minner:

Ønsker alle en way bedre mandag enn min!

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *