Så fine øyeblikk, så fine venner, så fine samtaler, så fin kveld. Skulle bare mangle at dette ble fanget på stillbilde.

Jeg har så mye å være takknemlig for, flotte mennesker er en av dem..
Det jeg ikke er så himla takknemlig for, er denne hersens allergien, i natt var; FORFERDELIG, vi snakker 30 minutter på puta, og det var ikke noen gode 30 minutter, for å si det sånn.
Hver eneste sommer, den ene tidligere enn den andre. En annen ting å være takknemlig for igjen, er varmepumpen vår, som man kan stille inn på så mange grader man vil, også 20 og 22, som igjen gjør at jeg kan stenge vinduer og dører som gjør at mer pollen ikke trenger inn i huset.

Tror kanskje balansen mellom takknemlighet og utakknemlighet er veldig fin jeg, skulle bare ønske jeg kunne bestemme hva jeg vil plassere i hver post!

Mens jeg er potte tett i nesen, lei av hva tv’en har å tilby, med kleenex trykt oppi det ene nesebordet og allerginesespray i det andre, håper jeg alle andre får en betraktelig bedre dag enn min. Håper det kommer litersvis med regn til Bergen snart, for her er det sol og stratoshimmel.

Snakkes!

4 Kommentarer Kategorier: .

4 kommentarer

 • Renate sier:

  åhelledussen, dere fine, fantastiske skjønne jenter. Jeg skulle ønske jeg fikk vært med dere – savner dere sånn. :(
  See you soon love <3

 • Marianne sier:

  Ser ut som dere koste dere masse!

  Allergi er noe dritt!! Heldigvis blir jeg ikke så veldig syk, men det merkes. Som regel avtar det,for min del, når sommeren kommer for fullt og pollensesongen er over. Så jeg er ganske heldig. Men om du ønsker deg regn, så kan du godt sende solen opp hit! ;)

  God bedring! =)

  • Skagevegen sier:

   Søte Marianne, ja, vi koste oss masse! Dessverre var det bare nedtur etter endt kveld. Jeg er SÅ allergisk, hyper allergisk, varslingen kan vise beskjeden spredning og likevel er øyene hovne og nesen tett og rennende. Fryktelig irriterende.
   Neste sommer skal jeg spare så mye penger at jeg kan reise til Asia fra juni til september. Haha!Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *