Håper alle har hatt en fin helg. Det har jeg. Litt for fin, nå er jeg egentlig trøtt som en strømpe. Meg og Cathrine ble sittende til klokken 07:30 i dag tidlig, plutselig føler jeg meg ikke så gammel lenger.. haha.. Var vel ikke i seng før nærmere 09:00, opp igjen kl 13:00. Må til for å ikke skure med døgnrytmen, blir tidlig sengen i dag.
Men før den tid, skal jeg ut på det som kommer til å være tidenes jævligste joggetur, med potte tett nese, et aldeles hovent høyre øyeeple og med en kroppsfølelse lik med en sleten drunker som ikke har noe fremtid.


Tror dere jeg gleder meg til å pusse opp gangen eller? GRØSS!!

Nå er skoa komt på, prøver å lure med meg mannen, så jeg ikke omkommer. Solen skinner jo så sterkt :)
GOD søndag til absolutt alle sammen!

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *