Håper alle har det fint ♥ Selv kunne jeg hatt det veldig mye bedre akkurat nå. I dag er en god dag i forhold til hva det har vert de siste dagene med fint vær og pollen i luften.
Vi snakker 16 pakker med kleenex på et ensifret antall dager. Burde søke sponsor snart.

Allergi til tross, jeg har bestemt meg for at jeg skal holde meg til målene mine i år, det innebærer både løping og sykling. I går var motivasjonen så på bånn at jeg i dag måtte lage et lite motivasjonsbilde til meg selv. Hello bakgrunnsbilde på mobil og pc.

Siden jobben min nå innebærer mye sitting gjelder det å passe på at man ikke jobber for lenge om ganger, og beveger seg litt, selv om jeg nå til dags egentlig ikke vil gjøre noe annet enn å ligge i sengen. Jeg blir helt seriøst dårlig dersom dagen ikke blir brukt til noe, det er ikke sånn man bør leve, ihvertfall ikke i mine øyne. Her i huset gjelder det å fylle dagene sine opp til randen, med fine og nødvendige gjøremål.

Skal vi se her, hva er nytt? bortsett fra at søppelbøtta fylles opp med kleenex etter 2 døgn? – ikke så veldig mye, men det jeg kan fortelle er at vi skal ta en liten men velfortjent ferie, og vi reiser faktisk på bursdagen til Stein Inge, haha, siden vi ble sammen har vi alltid vert på reise den dagen, standard.
Hvor vi skal kommer jeg tilbake til. Vi snakkes, plutselig!

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *