Lenge har jeg drømt å få oppleve italienske vingårder og kjellere. Om en uke blir det realitet. Måtte den flystreiken holde seg langt langt unna..
Siden den største parten av ferien tas ut på senhøsten, blir vi bare en uke. Men hey, den ene uken er virkelig etterlengtet, og vi skal nok utnytte den fullt ut. Så lenge den flystreiken holder seg langt langt unna.

Vi lander faktisk i pisa.

Og selv om vi har en aldri så liten rundtur i tyskland før vi endelig lander så går turen videre fra Pisa til et sted som heter chiusdino, ca 30 min med bil..

Her skal vi bli tatt vare på av de beste reiselederne i verden, som er besteforeldrene mine. *jaaaaaa*. Hvem vil vel ikke bli tatt vare på av spreke besteforeldre med de akkurat samme interessene som en; god mat, god vin, vakre landskap og en god dose kultur.
Det beste av alt med denne plassen; det ligger i Toscana, som er en ganske kjent vinregion. Italias svar på franske Bordeoux, for de som er litt på når det kommer til mat og vin.

De har et fantastisk fint hus der nede, som er deres andre hjem, et sommerhus om du vil, siden de er der hver eneste lange sommer..
Jeg har selv aldri vert der, men har sett mange deilige bilder, de har så god smak, så godt øye for detaljer og er like fanatisk som meg når det kommer til standard og rengjøring. hihi. Det er godt å ha noen som forstår og som ikke bare rister på hodet *kremt*.

Jeg liker Italia, skal deffinivt spise ferske oster og drikke deilig vin til jeg sprekker!

Håper dere er like klare for Italia som meg, dere og kamera får selvfølgelig bli med ♥

4 Kommentarer Kategorier: .

4 kommentarerKommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *