.. til ferie. *JAAAA* Nå er det offisielt ferie. Til og med neste søndag står det bare kos på planen.. I dag har jeg bare vert en liten tur på trening (og gitt ALT jeg har, jeg tror egentlig jeg var død i va 5 min etterpå). også har jeg bare vert hjemme og vasket opp all klesvasken, planlagt hva jeg skal pakke, skrevet huskelister og gjort en siste touch på gaven til Stein Inge, som faktisk har bursdag på søndag – samme dag som vi reiser til Italia. Jeg håper virkelig den siste delen kommer i posten i morgen, hvis ikke, tror jeg han lyser fra øre til øre uansett. :D

de siste fire årene har vi vert i Thailand på dagen hans. Alltid på reise, alltid noe å se tilbake på..

Nå sitter jeg her klar som et egg for å få besøk av fineste Cathrine, som kommer over på hjemmelaget pizza og vin. Fineste inngangen jeg vet om. Og vet dere hva? Hele huset er ferdigmalt utvendig. Jeg har virkelig jobbet hardt med å se på stilaset. hehe, all creds til Stein Inge og svigers.

Blir en kjapp og bildeløs oppdatering, men i morgen skal jeg se om jeg ikke kan skvise inn litt bilder av det nymalte huset, håper det ikke pøser ned, selv om jeg og min pollenallergi syns det er veldig bra..

Ha en fin fredag og en god helg. Dere er fine ♥

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *