Haha, noen flere som trodde st. Hans var i morgen? jeg var ihvertfall en av dem. Siden det har regnet i dag trodde jeg det skulle roe allergien litt, men neida, tett som en potte mens svigerfar slo gresset. Ja ja, tiden år bare gå. Gleder meg til vinter, og…. Italia i morgen :D

Flyet går klokken 06:45, så vi må være der gry tidlig. Glad vi bor ca 10 min fra flyplassen og ikke en halvtime/time, da hadde det ikke vert noe poeng i å legge seg engang.

Blir nok et kjapt innlegg i dag også, for jeg må virkelig få litt struktur på min rosa koffert. Jeg er i bunn og grunn ikke født for å pakke, ihvertfall ikke en så liten del av meg i en så liten koffert. Kanskje det også har noe med at jeg ikke er særlig vant med å pakke, når vi drar til Thailand vert år har vi ingenting med oss, bare en truse eller to, hjemover er de tunge som bly. Jaja. Det var forresten veldig hyggelig i går:

Og en liten ting til, man vet at man bor litt på landet når man har dette luskene rundt i 6 tiden på kvelden:

Hva gjør middagen vandrene utenfor huset mitt, og ikke på tallerkenen? Rifle neste? Det var som sagt mye regn og overskyet i dag, får vente med bilder av huset til vi er kommet hjem og når det forhåpentligvis (for bildene sin skyld) er litt finere vær.

Nå må jeg fyke, got loads to pack! Snakkes i morgen♥

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *