Hei dere, MÅ bare elske mobilblogg ♥ Hadde dere en fin st. Hans aften i går? Jeg var så dau trøtt i går at jeg gadd ikke engang å gå bort til bålet som var tent opp på tunet, haha. Så sånn er det, selv om Ingrid er trøtt, betyr det ikke at hun er noe tidligere med hodet på puten når hun skal opp av puten igjen altfor tidlig. Vekkerklokken ble satt på klokken 04:00, og vi traff ikke puten før i 00:00-01:00 draget.

Fire timer på puten til tross, jeg er i overraskende god form og godt humør. Selv ikke den evig lange køen på Flesland fikk meg til å rynke på nesen i dag tidlig, okei, kanskje litt.

Noe som også måtte finne sted i dag tidlig, var gaven til Stein Inge..  Det er mange forskjeller på oss, Apple vs. android er en av dem. Jeg Apple, han android.
Likevel har han gått rundt med en iphone i nesten et år, stakkars mann. Hånet apple og rast til håret reiser seg enkelte ganger. DERFOR tenkte jeg å kjøpe en ny mobil til han, en han ville ha.
Siden jeg liker apple litt for godt til og bare gi han en android telefon rett i henda, pakket jeg en samsung galaxy sII inn i min iphone fire eske. Dere skulle sett skuffelsen i trynet på han. Fikk ikke knipset øyeblikket, men jeg fikk knipset et hvor han kaaanskje skjønte at det var ugler i mosen.

Når jeg har skrevet her på bloggen at jeg har «ordnet med gaven til Stein Inge» har jeg lagt innpå yndlingsmusikken hans, lagt til kontakter og diverse. DET tar seg en tid. Og heldigvis så ble han så glad for at jeg hadde gjort nettopp det. Og ja, GRATULERER med dagen mannen min. Eg koser meg med deg i Frankfurt.

Det er nemlig her vi er nå. For en svær flyplass, gjør meg ingenting, de har Starbucks’, og jeg har allerede slurpet i meg to frappuccino, og har planer om en til. Mmmm.

Håper alle hjemme har det fint, for mine venner i Bergen, (eller egentlig alle mine venner som befinner seg et sted det er kaldt og øs pøs regn): Her er det skamvarmt, og jeg svetter i hel selv om jeg bare går i singlet. Utenfor flyplassen er det faktisk Thailand temperatur og blå himmel.. Slik, da var den rapporten sent.

Flyet vårt til Munchen går ikke før i ettermiddag, så vi tenkte å kanskje stikke inn til byn og se litt. Selv om jeg egentlig ikke vil, har helt angst for å ikke rekke flyet. Der skal vi vente (drikke frappe) i tre timer før vi ankommer siste destinasjon, som er pisa.

MEN EN LITEN NOTIS TIL DERE SOM HAR ONDE PLANER ELLER SOM IKKE SYNES JEG BURDE DELE AT VI ER PÅ FERIE.

De som ikke har nøkkel, eller kode, kommer ikke langt.

Auf Widersen, skrives fra Toscana – Chiusdino i morgen ♥

psssst: De som kjeder seg er velkommen til å følge meg på instagram, oppdateringene er hyppige på turer som denne: SKAGEVEGEN.

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *