Buongiorno. Håper alle har det fint. I dag er dag to godt i gang, tiden fyker avgårde, så det er bare til å ta noen små stopp for å kjenne på nytelsen her, vakker landsby, vakkert land. Kan godt forstå hvorfor mine besteforeldre kaller dette huset her for «hjemme»..

I dag startet vi med en liten morgentur, liten fordi vi ikke ville gå oss vill i alle de fine smauene og de sjarmerende gatene som er her, det finnes jo en million smau man kan velge av når man skal til èt bestemt sted.

Nå er det siesta her, jeg trodde det kun var enkelte steder i Spania og Mexico som hadde det som en del av hverdagen sin. Derfor gjelder det og ha en skikkelig oversikt over dagene, da det meste er stengt mellom klokken 14:00 og 16:00, da åpner alle forretninger igjen, og er åpent til ca 09:00.

Vi spiser frokost ca. klokken 07:30, lunsj rundt klokken 12:00 og middag klokken 18:30. Utenom frokosten er vinflasken standard til alle måltider, hver dag, litt uvant samtidig som jeg elsker det. Mmmm.

Det vi (les: Stein Inge) også har gjort i dag, var å bade. Vi dro sammen på nok en liten utflukt. Jeg måtte gnikke meg litt i øynene for å se om det var sant, bortgjemt liten perle langt inni skogen, lå det en elvekulp, vannet var krystallklart, røttene gikk nedi vannet og små fisker som svømte rundt. Fikk sånn regnskog-oase-i-Arizona følelse. SÅ fint!

Stein Inge føler seg litt hjemme når han kan hoppe fra tre-røtter, haha. Villmann!I morgen må vi starte dagen enda tidligere, da skal vi inn til byen Sienna på et marked, er et stykke og kjøre, og vi må jo rekke fram slik at vi har tid til å se oss litt rundt før alle skal hjem og sove. Hehe, gotta love Italians!

Vi er bare på dag to, vi skal kose oss i dette vakre landet helt til søndag, og med denne værmeldingen, er det ikke å forakte:

Kontra værmeldingen i Bergen:

Pssst: Må også minne dere på om at dere kan følge meg på instagram, hvor det blir hyppige bildeoppdateringer. (søk på skagevegen eller Ingrid Skage) Det liker dere !

Abbiamo visto ♥

0 Kommentarer Kategorier: , .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *