I slike omgivelser, kunne jeg vert gladelig fornøyd med å bo i en rønne med noen vinduer, okei kanskje ikke, men det er søren ikke langt ifra. Dette er hva som finnes ved et første øyekast her i chiusdino:

Nå er vi klare for en ny dag, marked i sienna står på planen. Har hørt masse bra, og tenker jeg skal fylle pengepungen godt før vi ankommer. Gledens dag, en litt Ingrid dag.
Fiiiin onsdag til alle ♥

4 Kommentarer Kategorier: , , .

4 kommentarer

 • Marianne sier:

  Så fantastisk nydelig! =D Jeg hadde faktisk gladelig bodd i ei rønne i de omgivelsene. Om den hadde vært fri for småkryp. =P Kos deg masse videre, og ta med noen solstråler hjem til Norge!

 • Kristin sier:

  Vakkert. Elskar den delen av Italia og aller mest maten og den deilige vinen. Dette landskapet berre toppar alt saman!!! Kos deg masse!Ventar på meir bilder.Gjerne av maten:)
  Klem

  • Skagevegen sier:

   Kristiiin :D matbilder skal bli. Stein Inge spiste kanin igår. Jeg gjorde min protest med å ikke ta bilde. Haha. Ellers har alt blitt dokumentert.

   Vinen er helt fantastisk, og har begynt å få smaken på rødvin, faktisk :D

   Eneste tingen jeg må pirke på, er brødet, det er så hvitt. Grovt brød er ikke å finne noen sted er :( kjipt for en som HATER slik luft!Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *