Jeg elsker mat, god mat gjør livet verdt å leve. Når man reiser utenlands er jeg en av dem som liker å spise det lokalbefolkningen spiser.
Jeg befinner meg fremdeles i Italia, som er kjent for sin vin, sine oster, skiner, pasta og sist men ikke minst PIZZA.

Det eneste minuset med de sistnevnte er at jeg blir veldig uggen i magen av fint brød og mel, jeg er ikke heller ikke så glad i lyst brød, syns det har lite smak og gir meg sukkerspinn-assosiasjoner fordi det er så luftig, uten at jeg driver med noe lavkarbo syns jeg dette blir litt for mye av det “gode”.

Når alt dette er sagt, syns jeg at ostene, vinene og skinkene veier opp for dem som ikke blir overlykkelig av pizza og loff.

Prisene er snille, ostene vellagrede som ferske, og detaljer som bondedyrkede sunne tomater setter alle disse elementene på sin rette spiss.

Mens jeg har vert her nede, har det gått i frokost + treretters hver eneste dag, foruten frokosten er det vin til alt, og det er visst veldig normalt her uansett om du spiser ute på restaurant eller hjemme på ditt eget bord. Vinene (ihvertfall de vi har drukket her), er laget på druene som er på de mangfoldige gårdene her i Toscana.

Nå har jeg fremdeles til gode med å smake pizza bakt i steinovn (det skal vi i morgen), men siden søte Kristin ville ha mat bilder, må hun få det nå syns jeg. Mye godt, mye Italiensk!

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *