Startet uken med en liten foto shoot. Glad jeg har en svigerinne som er med på alt. Hun ligger på den måte jeg vil og hopper liksågodt i et krabbefyllt hav om jeg heller skulle foretrekke det.

Når DET er sagt, så skal det sies at jeg faktisk var veldig dyktig på å vasse i går, og den ekleste krabben (som er edderkopp i vann i mine øyne) BEIT meg i ankelen, alt vi gjør for fine motiver. Her er et lite knippe, ihvertfall i forhold til totalt antall bilder, hehe.


Litt annerledes og nytt. Har blitt mye skog og grønt oppigjennom. Håper dere liker.
NÅ har jeg en jobb og gjøre og et hus og vaske, phuuuu, fin tirsdag til alle som er på jobb eller ferie ♥

2 kommentarer

 • Veronica sier:

  Savner deg på blogg.no, var så mykje enklere å følge deg der ;)

  Utrulig fine sommer-bilder! :)

  klem Veronica

  • Skagevegen sier:

   Hei Veronica. Har en liten oppussingspause her på bloggen. Er straks tilbake. Hvert eneste innlegg kommer med link på blogg.no. Du som selv er blogger har vel bloglovin? Da er det enkelt og følge. Ellers er det bare å taste inn Skagevegen.com eller følge Skagevegen på Facebook. Der kommer det også oppdateringer på løpende bånd!

   Kjekt at du fremdeles følger med og håper du også følger videre!
   KLEMKommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *