Hei igjen. Å, som jeg har savnet dere. Nok en gang tok jeg en pause fra bloggen, litt dumt av meg og ikke si ifra, og ikke gi livstegn fra meg, men sånn måtte det gå. Har heller ikke vert noe god på å oppdatere facebook eller twitter statuser heller, makan til u-oppfyllede plikter.

Etter å ha pusset opp både loft, kontor OG gang i et eneste drag, håper jeg dere kan finne dette forståelsesfullt og glede dere til bilder.

Det har vert lite tid til alt som innebærer sosialt og a-sosialt samvær med de som virkelig fortjener det, men likevel har jeg (innimellom det fullstendige kaoset) klart og få knipset bilder, mest til dere og fordi jeg fra i morgen av har tenkt å starte med vanlig blogging igjen. Men også fordi tiden går meg hus forbi og dager og uker likeså, VIPS, så går det mot høst.

Jeg har likevel veid litt opp for min u-forpliktenhet ved å besvare både mail, og fått jobbet med en del kjekke artikler, som dere snart skal få vite mer om.

Og selv om jeg ovenfor her nevnte at jeg fra i morgen (torsdag) ville begynne som normalt igjen, ser jeg meg nødt til å holde meg til «MINST et innlegg for dag» – regelen.  Å blogge tre innlegg for dagen, slik jeg gjorde før er fysisk umulig nå i disse dager, med mindre en kunne kjøpt et ekstra døgn eller to, uten at det hadde gått utover andre plikter og gjøremål, dèt hadde vert fin det.

Litt praktisk info:

Det noen av dere som har problemer med å få åpnet og lest bloggen fra home page (hovedsiden på bloggen), dette er pga. bildene blir lastet opp i full størrelse, og siden det er en fin bunke med bilder i hvert innlegg blir det mye og laste opp i nettleseren, og dette vil ta en stund hvis man ikke er koblet til skikkelig wifi med en grei hastighet.

Det jobbes med nytt design for og få dette i orden (regner med det er oppe i løpet av september), bloggen funker best i safari sin nettleser, skulle du likevel få problemer, kan du gå inn på skagevegen sin facebookside, hvor du kan klikke deg inn på hvert eneste innlegg enkeltvis, dere vil da ikke få noen problemer med bloggen.

Ellers ser jeg at statistikken er ganske stabil og høy selv om jeg har vert vekke, beklager skuffelsen til dere som bare får se mitt siste innlegg for altfor lengesiden. Men i morgen folkens, i morgen, da er dagen.

Nå både lyner det og tordner det her, tar ikke sjansen på at det slår ut internettet slik at jeg ikke får oppdatert dere i morgen, haha.

Vi snakkes!

12 kommentarerKommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *