Håper alle har hatt en fin start på denne solfylte fredagen så langt! Nå har jeg kost meg med en deilig frokost og en kopp te.


Merker det blir kjøligere ute om morgenen for tiden, nærmer seg virkelig høst.

Rognebærene på treet utenfor kjøkkenvinduet har i hvert fall meldt sin ankomst. Ble litt bekymret et øyeblikk da bærene var mange forunderlige farger før de kom til denne rødfargen, bærene «nedi høgget» her er enda rødere og skarpere i fargen, og det har de vært lenge, er det forskjell på dem?

Nå skal jeg komme meg i dusjen, deretter har jeg en del arbeid å gjøre, slik at jeg kan ta helg med god samvittighet uten at det venter en stor tung bunke med arbeid på meg på mandag. Innimellom må hus og klær vaskes, har allerede hengt opp to maskiner. Elsker når dagen starter effektivt.

Ha en strålende fredag dere, forsmak på helg!

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *