Hei, søringer! Hatt en fin lørdag? Ahh, jeg sov SÅ godt i natt, ingenting er som å komme hjem dødsliten fra biltur og en ellers lang arbeids og vaskedag til nytt sengetøy på sengen, støvfritt over alt, duft av grønnsåpe og friske blomster i vasen!
Hell og lykke!

Kine kom til meg i halv 9 tiden i morres, hun hadde kjørt foreldrene til flyplassen og jeg bor jo ikke så langt unna! Hyggelig med frokostbesøk

20120825-132528.jpg

Nå har vi vert i byen for noen ærender, hvitvin er kjøpt inn og jeg føler meg veldig klar for å tilbringe kvelden og natten sammen med kvinnen i mitt liv. Hihi. Det er virkelig lengesiden jeg har koblet helt av, så det skal bli deilig, også med så godt selskap!

Ønsker alle dere søtinger en kjempe fin lørdag, husk; ikke stress – kosedress!

20120825-133403.jpg
Skrives i morgen <3

4 kommentarer

 • Mari sier:

  Hvordan sminker du øyebrynene dine? kan du vise en step by step? du er nydelig!!!!!!

  • Skagevegen sier:

   Jeg er sterk tilhenger av billion dollar brows kit, les mer her . De har 20 % på alt fra billion dollar brows nå :D
   Jeg blogger hovedsakelig om interiør, mat og hverdagsliv, tror nok det blir en god stund til du ser meg på noe sminkevideo :p

 • Else sier:

  Har du alltid blomster i hus eller kjøper du bare av og til?

  • Skagevegen sier:

   Det er litt hips om haps egentlig. Slik som nå, som vi er ferdig med en periode med oppussing, syns jeg det er greit og kunne unne seg friske blomster hver fredag. Når det er full fart og travle perioder (som vi nettopp har hatt) føler jeg det blir litt bortkastede penger.
   Blomster gjør meg glad, og syns en bukett alene hever stuen flere hakk!Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *