For litt siden hadde skagevegen.com en aldri så liten «nede periode». Perioden ble rett og slett prioritert i litt andre retninger, hvor dokument-mangler som i form av bilder og tekst “dessverre” ikke ble publisert på skagevegen.

Nå skal det sies at skagevegen.com og skagevegen 5258 Blomsterdalen er to vidt forskjellige verdener. Uten at jeg skal gå for mye innpå hva jeg mener med og om dette tar jeg meg den frihet og understreke dette en gang for alle: skagevegen.com = inspirasjon, oppussing, mat, avbrekk, gøy, litt Ingrid Skage og litt Stein Inge skage, og litt jobb.
Skagevegen 5258 Blomsterdalen = LIVET.

Nok om det

Noe av det livet gikk ut på når skagevegen.com hadde en pause, var å pusse opp et daværende soverom, dette skulle bli kontor, et kontor hvor skagevegen.com kan bli enda bedre for sine lesere (dere er fantastiske, selv i pauseperiodene). Og selv om ikke disse prosjektene ble presentert, dokumentert og publisert i «nåtid», betyr det ikke at jeg ikke har hatt dere i tankene, selv om det har gått fort i svingene.

Som overskriften sier, så er dette en sniktitt, for de TRE prosjektene jeg har holdt på med i denne perioden er langt fra ferdig. En del småplukk igjen, og masse dekorering. Jeg vet ikke med dere, men jeg foretrekker å bli helt ferdig med utgangspunktet før jeg starter på dekoreringen, som også er det gøyeste med et rom.
Man kan egentlig sammenligne det med og bake en fin kake, jeg starter med deigen, tar kaken i ovnen og lar kaken kjøle seg ned før den blir pyntet. Mens jeg venter tar jeg gjerne oppvasken slik at jeg kan nyte og ha det enda mer gøy (og god plass) rundt meg når jeg skal pynte.

Slik så rommet ut før:

Dette var rettere sagt etter vi hadde malt vinduskarmene, har også sparklet litt over noen (det var ikke akkurat få) hull på veggen som dere også ser.
Vinduene var i en aldeles «nydelig» trefarget kvist, som det også var i stuen før vi malte dem:

Slik ser rommet ut nå:

Et kontor bør ha god plass til alt av papirarbeid, jeg er en sterk og aktiv motstander av et helt papirarkiv på kjøleskapsdøren på kjøkkenet. Det bør males og innredes i farger som får deg til og slappe av, en stor arbeidspult er et must dersom du er en multitasker, jeg har plassert min foran vinduet og GJETT om jeg gleder meg til vinteren.


Kontoret bør definitivt også bære preg av ditt arbeid og det av flere grunner:

♥ Gir deg motivasjon
♥ Du får se progresjon, hver dag
♥ Stolthets og mestringsfølelse
♥ Andre får et lite innblikk i hva du driver med
♥ Gir deg gode minner
♥ Gir en indikasjon på hvem du er og hva du gjør, det er personlig

Jeg elsker å knipse med kamera, det falt meg naturlig og henge opp noen av bildene jeg både elsker, er stolt av og som gir meg fantastiske minner, som jeg aldri vil glemme. Rammene gjør en fin finish på det hele og får det til å se ryddig ut samtidig som de gjør et lyst rom og en tom vegg spennende og frekt med mange forskjellige farger på motivene. Veggen skal selvfølgelig fylles opp ettersom tiden går!

Og her har dere et før/etter bilde av hele greien:

Bokhyllen går opp til taket (de første bildene ble tatt før den øverste delen kom opp). Boksene er med på å skape et ryddig inntrykk, de skjuler alt fra scrapbook-nips og kontorartikler, til data-tilbehør og magasiner.

Ser dere skjell-lampen? I LOVE, har alltid ønsket meg en skjell-lampe, har ønsket meg det så sterkt at jeg faktisk har fått en på soverommet også nå. Vil dere se?

6 kommentarer

 • Malin sier:

  Så fint det blei=) Hvilken farge har du brukt her? ..og hvilken farge har du i stua di? =)

  • Skagevegen sier:

   Tusen takk! Her har jeg faktisk brukt samme farge som i stuen, så om du likte både stuen og kontoret tror jeg du har funnet fargevalget ditt.
   Fargen har NCS kode: S1502-Y50R, den er noen hakk mørkere enn fargen wet sand. Vannbasert palett akrylmaling. Kjempe god og jobbe med og lukter nesten godt. Løp til flugger og kjøp :D

 • AB sier:

  Mange gode tips her, utrolig lekkert med den bilde veggen, hvor har du kjøpt rammene? og lampen?
  Klart vi vil se lampen på soverommet :D Ha en fin dag, elsker at du er tilbake

  • Skagevegen sier:

   Tusen takk, ja, bilderammen setter virkelig prikken over i’en. Rammene er ribba serien fra IKEA (hamstret da det var 15 kr rammen), lampen er fra living.
   Soveromslampen skal du få se, godt å være tilbake, ha en fin dag du også. Klem!

 • så pent det ble :) jeg elsker også slike skjell lamper – synes det er sånn “sjel” over de. får ikke til å forklare,men de er fantastiske!Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *