Heisann dere. Er kjapt innom. Merkelig hvordan lørdagen gjøres om til et stress når man ligger noen timer for lenge, men akk, så verdt det. I dag hadde jeg håpet at jeg kunne få med meg mannen til å gå rundt å kikke på noen liftgardiner og samt skap til gangen, men jeg tror det ser litt dårlig ut, ingen av oss har vert i dusjen og i gangen sages det og spikres det, der skal det listes.

Glemte jo selvfølgelig den ENE hjørnelisten til det hjørnet som er mest synlig da vi var og handlet dem i går, ut må vi uansett, kjekt å se at de siste detaljene i gangen kommer på plass. Om vi er like effektive som vi pleier skal dere få se i morgen.

Gjorde mitt første detalj innkjøp til gangen på torsdag, nemlig en klokke. Den står på skjenken i stuen foreløpig, ser faktisk ikke så hakkende gale ut der heller, de hadde mange fine, kanskje jeg må kjøpe meg en til!

Bortsett fra at romertallet 4 er feil (jada, mannen måtte selvfølgelig påpeke akkurat dèt når han så den) lurer på om de på blackdesign vet det, tror ikke jeg hadde tatt inn «feil kopier» i min butikk. Hihi, klokken er i hvert fall derfra.

Nå får jeg hive meg rundt, mann skal på guttekveld i kveld, mens jeg håper jeg får Ann Britt på besøk slik at jeg slipper å være helt alene og kan se romantiske komedier, spise mørk sjokolade og le av jenteting i godt selskap. Hva skal dere i kveld? Hvis du enda ikke har noen planer minner jeg om min favoritt lørdag treretters; forrett her, hovedrett og saus her og her, og en fantastisk dessert her.

Kos dere i kveld og god lørdag ♥

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *