*gjeeesp* Flere som er våken? (klokken er i skrivende stund 05:50). Jeg har stått opp, tatt meg en rask dusj og står nå og tripper i treningstøyet før det bærer bort på SATS, jeg MÅ bare bli flinkere til å trene styrke, for etter all den løpingen føler jeg bare at musklene forsvinner. Haha, Styrke it is, men først blir det en halvtime på mølla.

Noen av dere viste en like stor entusiasme for skjellamper som meg, og ville se den jeg (les: mannen) monterte på soverommet.
Faktisk er det et bruktfunn, så jeg vet ikke hvor den er kjøpt, byttet ut sokkelen bare, med en som var litt mer shiny. Bildet er jo også komt opp, det husker jeg vi hadde i stuen der hvor vi eide rekkehus, fant ut den ville passe fint med den brune og maritime rammen.

Nå får jeg bare starte dagen, to-do listen er fullstappet og jeg SKAL streke over hvert eneste punkt. God morgen til dere som nettopp våknet, ha en fin produktiv mandag alle sammen, blanke ark og ny uke!

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *