Nå er det like før høsten er en realitet.  Da er det viktig å holde hodet positivt. Dette kan være vanskelig for noen.  Jeg personlig elsker mørke, og foretrekker at det helst er bekmørkt når klokken er 19:00 og lyst klokken 07:00.

Det er likevel dager jeg føler jeg må gjøre noe for at høstmørke skal bli utnytt til noe positivt og oppleves som glede, glade og gode innkjøp til hjemmet er definitivt en favoritt. Det er så mye flott på salg nå, alle sommervarene skal ut. Sommer varer? Det er jo høst, tenker kanskje du..

Vel, med fare for å virke litt «cocky» har jeg aldri vert den dama som følger trender.  Glossy magasiner og bilder gir meg inspirasjon, men det stopper liksom der. Ingen skal få komme her å fortelle meg at rosa og duse farger hører sommeren til, at sort må man ha som detalj farger, og at på høsten man bruke brunt, beige og andre jordfarger.

As long as your home makes you happy, it doesn’t matter how messy it is, which color it is, or how many devices you have.

Som skrevet lenger oppe, ingenting er som litt nye detaljer til hjemmet. Her er noen godbiter så langt, og ja, jeg har tenkt å bevare disse igjennom hele høsten (med mindre jeg ikke kommer over noe annet flott og kreativt).Noen flere som synes denne serien fra wik og walsøe er fin? Har mer i denne serien, og tenker faktisk på å begynne å samle, norsk design på sitt beste! Serviset med alvemotiv fås kjøpt hos blant annet tilbords og glassthomsen.Ingenting gjør deg mer klar for høsten enn et deilig pledd, dette pleddet fra kid interiør er noe av det deiligste og mykeste jeg har kjent på veldig lenge. Jeg MÅ finne et slikt klesplagg.


Disse blomsterpottene må nok være min favoritt så langt, disse er fra plantasjen. Pottene er litt store, og orkideene som er oppi dem er orkideer jeg hadde i separate potter fra før av. Plantet om slik at jeg fikk to planter i en, mer volum i forhold til de store pottene.Blomster gjør meg glad.

 

annonselenker

 

3 kommentarerKommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *