Hei dere. Da var dagens gjøremål unnagjort og to-do listen strøket. Lists and pens, lists and pens. Jeg håper dere har hatt en fin dag? Jeg sitter på hjemmekontoret mitt og trykker, og selv om det regner trollkjerringer og det er litt kaldt og guffent i hele huset syns jeg det er helt ok, for i går fikk jeg noen nydelige detaljer på plass i vinduskarmen.


Jeg har rett og slett blitt bitt av blomster kule basillen. Jeg virkelig elsker dem og siden de er laget av isopor og papir, holder de veldig lenge.Det er definitivt undertegnede som sitter her mest, derfor fargevalget, dette er litt mitt rom hvor ideer kommer ned på papir og derfra til handling.

Blomsterkulene er veldig populære å lage til bryllup, da spesielt til kirkedekor. I stuen har jeg tre grå, litt mindre kuler. Se hvordan man lager dem her.
Mens jeg har sittet her og skrevet har jeg faktisk komt frem til at jeg nå skal innvie peisen med en første fyring denne sesongen. Jeg tror det må være noe med de persiennene jeg kjøpte til kontoret i forgårs, de kjøpte jeg fordi lyset ble så sterkt at jeg ikke kunne se en eneste pixel på dataskjermen. Nå som den er kjøpt og montert trenger jeg ikke engang å ha den nede fordi det er så mørkt og regnet slår mot roten, haha. Heldigvis elsker jeg høst!

Ha en fin kveld, snart helg!

2 kommentarer

 • Veronica sier:

  så koslig kontor du har :)
  er jo så typisk de da, når man først har kjøpt noke…men kommer nok til sin nytte en dag ;)
  Høst er en koslig årstid, elsker å kunne kose meg på mørke høstkvelder med levende lys.

  Ønsker deg en riktig fin kveld & ei God helg!
  Eg har 3 dager fri no :)Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *