Hei dere. Nå er jeg tilbake. Ser dere det er nytt design? Har jobbet med skissen ned til den minste detalj på papiret. Nå er det endelig komt fra papir til skjerm. Små justeringer skal enda gjøres med farger, størrelse på tekst o.l. men hoveddelen er på plass, større bilder i innleggene, enklere arkiv fordeling og facebook-twitter-bloglovin knapper. I tillegg kan dere lese bloggen i absolutt alle nettlesere og problemet med for store bilder og nettleser-kræsj er long gone.

Kun positive nyheter på en tirsdag, bare en lek når man i tillegg jobber med fantastisk dyktige folk innen webdesign og utvikling. Er dere klare for litt mat i morgen? Laget en nydelig rekesalat i helgen jeg bare dele med dere.

Vi skrives igjen i morgen, i promise ♥

2 Kommentarer Kategorier: .

2 kommentarerKommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *