Ah, endelig føler jeg at soverommet har fått noen sjarmerende elementer. Helt greit at man skal slappe av på soverommet, men at jeg føler meg trøtt i øynene av å se på en simpel kulelampe på nattbordet og ingenting annet, blir bare feil.

Fryd for øye = viktig viktig.

Nye nattbordslamper, et par potteskjulere i sink, noen blomster og en kul vekkerklokke kan virkelig gjøre underverker.

Er det forresten noen ektepar (gu, nå følte jeg meg litt gammel) eller kjærestepar som kjenner seg igjen når jeg snakker om å dra mobilen sin med inn på sengen? Synes det begynner å gå for langt når man driver å iphone surfer i over en time før man stiller alarmen på telefonen for så og sove. Jeg mener, man legger seg ikke inn på soverommet og i sengen for å iphone surfe.

Veldig mange bruker også å lade mobilen sin på natten. Skaff heller en vekkerklokke og lad mobilen på kjøkkenet eller i stuen. En vekkerklokke kan være både pyntegjenstand og funksjon i ett, det kan man like.

Denne vekkerklokken er fra greengate, og den er veldig fin dersom du IKKE er allergisk mot klokketikking, for den tikker dessverre litt høyt.

Liker også å gi et lite inntrykk på hvem som sover hvor, bryllupsbildet av meg er på hans nattbord og omvendt, litt luksusproblem at jeg slipper å ta en ekstra titt på bildet hver kveld da jeg er så heldig å ha han rett ved min side mesteparten av uken.

Snaaart helt ferdig, nå må jeg bare finne en litt lang kommode som ikke er så veldig dyp, til å ha tv og bilder på. Litt usikker på dette med tv på soverommet, det hadde vi når vi bodde i forrige hus. Mange sene kvelder med film og serier men ahh, savn.

Nå er jeg klar for en knall økt på mølla, og det håper jeg dere er også. Ha en fin torsdag, snart helg igjen :D

2 kommentarerKommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *