Bah, jeg liker høsten veldig godt, men hele denne uken som har vert har jeg vert så mye på farten, og en svær tung sky med masse regn er ikke akkurat min yndlingshatt når jeg er ute og farter. Denne helgen er tydeligvis intet unntak, regnet øser ned og vinden slår regnet mot ruten. Heldigvis er jeg kommet a jour med veldig mye arbeid denne uken *klappesegselvpåskulderen* og mannen har fri.

Dette været er perfekt for en skikkelig opprydding på loft og i kjeller, dere aner ikke hvor lenge det har klødd i fingrene for og få kastet så mye dritt som befinner seg i dette huset. Så mye skrot, så mye unødvendig.

Jeg bare håper på at den kaste-haugen vi ender opp med, raskt forsvinner utenfor skagevegens dørstokker. Det pleier nemlig å ta litt tid, etter at stillaset ble tatt ned etter huset var ferdig malt, lå det utenfor inngangspartiet i TO MÅNEDER før det i går ble kjørt vekk. (egentlig helt utrolig, jeg fryktet det skulle stå der i hele vinter)
Jeg har regnet ut at hvis jeg maser om ting som skal gjøres i ca. en uke sammenhengende 3 ganger for dagen, så vil det bli gjennomført ila uken etter, note to self!

Så i dag blir en ryddedag inne, en høstrengjøring. Ingen overraskelse at mannen fremdeles ligger i drømmeland, men det gjør ingenting, for det har han virkelig fortjent. Jeg har allerede kost meg med gossip girl mens jeg har fyrt i peisen, også har jeg dekket bordet med en søt start på dagen..

Jeg er nærmest intolerant mot sukker, noen dager er verre enn andre, men når jeg får det i meg blir jeg så hyper, vi snakker duracell kanin faktorer. I dag blir en effektiv dag ser dere.

På lørdag er alt lov, og klokken 12 blir det lunsj. Etter klokken 18 har jeg store planer om å innta sofaen i en god armkrok og Dexter non stop på skjermen.

Håper også dere finner på noe koselig i høstværet

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *