Hola. Mandag, er dere klar? I hope so.

Denne uken blir hektisk, så jeg prøver allerede nå og be om tilgivelse for en lite innholdsrik blogg. I hvert fall i dag. Det ble mye kos i helgen og litt for lite bevegelse for min smak, det kjennes i dag, så jeg skal straks tusle bort på SATS for noen kilometer på mølla, skal bli godt.

Etter det blir det rett og slett og bare benke seg foran arbeidspult og pc skjerm på kontoret, her blir jeg nok sittende til 8-9 tiden i kveld. Innimellom må jeg få gjort litt skikk på studio også, gjøre det litt mer presentabelt.
Hektisk når det står på, men så deilig å vite mandags kveld at man er i rute med alt som står på planen.

Håper dere får en fortryllende mandag, og kicker blåmandagsfølelsen sin ass.

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *