Busy life, busy wife. Har rett og slett ikke rukket å blogge før nå, ulikt meg, jeg vet. But change is good!

Nå begynner det å bli skikkelig kaldt og guffent ute, det er en ting at det er høst, men vintermennesket som jeg er og SÅ glad i hardangervidden som jeg er, får meg til å saumfare gjennom vinter bilder fra dette vakre stedet. Det er nok ikke lenge til den første snøen legger seg på vidden.

Når jeg en gang faller fra, er det absolutt ingen tvil om hvor min sjel (og helst øyne) helst ville gått igjen. Alle har sin plass nær hjertet sitt, i guess. Her er min plass, mitt sted,  hvor jeg bare kan slippe løs alt av tanker, stress og bare hvile. Skulle gitt mye for en hytte utpå vidden der, som jeg er så glad i, spesielt på vinteren.

Ååå, gåsehud!

Nok drømming, mer jobbing, men først skal jeg lage en helt fantastisk svinekjøtt-wok. Nam nam.

Vi skrives i morgen ♥

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *