God kveld i stuen. Nok en sen post fra den ene enden av skagevegen. Som alltid, så er det full kok. I dag vil jeg si det kokte litt over. Jeg tror det er første gang jeg innrømmer det: bygevær = ikke koselig, og i hvert fall ikke når du er på farten. Høye hæler, trench coat, brostein, hundre poser pluss iPhone og iPad fungerer absolutt IKKE sammen med det vanvittige bygeværet som har vært i Bergen i dag. Sol i ene minuttet, og tunge, store regndråper (nesten så jeg trodde det var sludd) i det andre.

Jeg skulle i tillegg være så fryktelig miljøvennlig å ta buss både til og fra byen i dag, som endte med Ingrid i ingenmannsland på vei hjem. Forresten, hvem er det som snakker om blåmandag heletiden? Jeg tror nemlig det er en mye og rett og slett bare en tilfeldighet, kanskje jeg kan sette en trend med å kalle hver onsdag for blåonsdag? Akkja, omsider er jeg i hvert fall hjemme (takk pappa), og det var en våt og kald Ingrid som ville raskt ut av høye hæler og stram (søkkvåt) bukse.

Nå har jeg tatt meg en kok-varm dusj, tatt håret opp i dott og satt meg ned for å jobbe. Valgte å oppdatere først, og mens jeg har gjort det bestemte jeg meg tvert for å ta denne kvelden fri og nyte X antall kopper med Chai Soy Latte, mørk sjokolade og friske roseblader.

En (okei, 3) ny pip kopp fikk bli med hjem i dag, som en kompensasjon til meg selv for hva jeg har oppnådd i det siste.

Håper dere har en like avslappende kveld som meg, det er greit å gi etter for sine lyser i blant :)

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *