Gjestebok til bryllupet

kl. 15:47
Comments Off on Gjestebok til bryllupet

Siden bryllup er en del av jobben min, hender det desverre ofte at dette viker på bloggen. Dette skal jeg prøve å gjøre noe med, i hvert fall når jeg nå har inngått et veldig gøyt og spennende samarbeid. Forteller alt når ting er mer på plass!

Et godt tips til dere som vil bevare minnene til bryllupet er å ha en gjestebok. Jeg snakker av erfaring når jeg sier at å ha slike ord å se tilbake til er en livsverdi ut av en annen verden!
Dersom man er mange gjester, er det ikke uvanlig at det ikke er alle man får pratet skikkelig med.

Det er ikke bare rørende å se tilbake på gjestenes ord og lykkeønskinger, det kan også være forferdelig morsomt. Dersom toastmaster/visevert er flink til å oppfordre til gjesteboken gjennom hele bryllupsdagen (og natten) får vi både de sidene i boken som man ikke kan tyde skriften, man får de sidene som gjerne blir til 3-4 og 5 sider fordi de kanskje etter et par glass vin for mye har mye på hjertet, og man får de sidene hvor den trøtte onkelen din kanskje kommer med en tørr vits du aldri så komme.

Selv har jeg en personlig favoritt i gjesteboken, hvor jeg ler meg nesten til tårene hver gang, og det er den siden hvor skriften blir verre og verre å tyde, og partneren til den som skrev på første side, unskylder skriften på side nr 2. Haha, priceless!

Selv bestilte jeg gjesteboken på nett, hvit med rødt (temafargen vår) bånd, samt en sølvplate hvor navnene våre og bryllupsdato er inngravert. (Skulle gjerne delt nettsiden, men den er desverre nedlagt nå)

Hadde jeg funnet tiden til det, skulle jeg gjerne laget en selv, for jeg har en hel drøss med ideer, kanskje jeg må vise dere en gang!

Comments Off on Gjestebok til bryllupet Kategorier: .