Goooood fredag! Dere vet jo hva fredag betyr, jepp, ferske blomster og husvask!

Har allerede vært oppe en god stund, gjort noen ærender, fått i gang klesvasken, trent og spist frokost. I tillegg skinner solen på blå himmel, dèt er lengesiden. Gikk for en litt annen variant roser i dag, memory lane, må være et av mine topp tre vakreste type roser. Nå så tidlig på høsten er det litt vanskelig å få tak i noen som er så lilla/duse som jeg liker det, men i dag fant jeg noen ubeskrivelig vakre, så da fikk de bli med hjem ♥

Nå skal jeg fortsette å styre litt her, og frem til klokken 19. i kveld blir det jobbing, da skal laptopen legges vekk og jeg skal nyte et glass vin sammen med sofa og mann, på tirsdag har vi forresten 2 års bryllupsdag. Uæææ.

God fredag og god helg, igjen ♥

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *