Brrr, i natt må det ha vært kaldt, ihvertfall etter morgenluften å dømme.

Var godt å starte dagen med en kokene varm Chai latte på morgenkvisten. Selv om jeg sikkert kunne sovet  videre i timesvis, startet jeg dagen allerede 07:30, det er i hvert fall senere enn i ukedagene. I dag skal mannen og meg inn til byen for å gjøre noen ærender. Mitt lille Thai-mat lager begynner nemlig å bli skrapt. Mangler blant annet svart te, har noen av dere vært i Thailand og smakt Thai is-te? Den smaker helt HIMMELSK, og jeg håper dere vil ha oppskrift!

Jeg lurer VELDIG på hvem som skal skrape is på bilen i dag!!

Senere skal han på vift med jobben, mens jeg er litt usikker, for jeg føler jeg burde holde meg hjemme å hente inn energi, men så har jeg egentlig litt lyst å dra ut. Burde burde. Nå skal jeg bare tømme mailboksen, krangle med mannen om hvem som skal skrape bilen for is, også må jeg faktisk finne frem en tykk genser å ha på meg, selv om været er nydelig.

Jeg bor her :D

Ahh, høst ♥

Ha en fantastisk lørdag :D

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *