GOD ettermiddag dere, og god mandag. Mandag mandag mandag, elske elske elske. Jeg er sånn ca. veldig opptatt om dagen. Kontoret får virkelig gjennomgå, og det får telefonen også.

SÅ mye jeg vil fortelle og dele, men alt til sin tid. Alt jeg kan si, er at det faktisk er ganske kjipt å sitte her inne med persiennen nede (som jeg må hvis jeg vil se noe på skjermen) mens solen skinner på knall blå himmel ute. Var tidlig på an i dag, så jeg har fått unna det aller verste.

Senere skal jeg løpe meg en tur, kjenner det begynner å bli litt for flatt for rompa mi etter sitting i mange timer. Hååååper det blir greit vær i morgen også, det var i hvert fall knall vær 25. september 2010, som jeg husker SÅ godt.. hihi.

Fortsatt fin mandag dere ♥

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *